miércoles, 21 de octubre de 2015

Aída

Es coneix poc sobre Santa Aida,la seva vida va ser entre els segles III i VI .Es va entrega del tot al cristianisme, i això va provocar que la perseguissin els romans sen apersonada i martiritzada fins la seva mort quan tenia entre 24 i 28 anys .Santa Aída es venerada per l’ església catòlica i va morir el dia 2 de febrer.
És un nom propi d’ origen àrab en la seva variant a l’ espanyol .El seu significat es “ la que regressa” i el nom es va popularitza a la obra de Giuseppe Verdi.
 Naturalesa emotiva, amable i condescendent. Suau, cordial, sagaç. Estima l'harmonia de les formes i els mètodes persuasius. Li agrada sentir-se lloada. 
És adaptable. S'expressa airosament en qualsevol nivell. Gentil, vivaç i amigable. Estima el que està més enllà de la superfície dels éssers i de les coses. 
És ment de pensament deductiu. S'expressa com a pensador independent, amb autoritat i lleialtat, generalment en activitats exclusives, més dependent de la intuïció que de la raó. Rep augment en tasques que requereixen meditació, inspiració, immersió en les profunditats de l'ésser i de les coses. Estima el complex i el elevat, el que se sent i el que es pressent.
Podria destacar en professions com a científica, professora, ocultista, escriptora, horticultora, inventora, advocada, actriu, analista o líder religiós.


Nombre de Sort: 5

No hay comentarios:

Publicar un comentario