martes, 3 de noviembre de 2015

Mercat Palo Alto

El Mercat Palo Alto  es realitza a  Barcelona el primer dissabte i diumenge de cada mes de 11.00h – 20.00h. El mercat es realitza tots els mesos, excepte l'agost.

Està basat en el concepte del street market popular, es desenvolupat creant una illa urbana amb un paisatge espectacular on es barreja talent i sensibilitat per gaudir amb els cinc sentits.

És una  iniciativa que pretén recuperar el significat original del mercat, cultivar i promocionar l’intercanvi sostenible i  reconquerir espais vius.

És un mercat de carrer  però sofisticat, s’exhibeix i vent  art, nous dissenys, vintage, hand-made, street food, música, espectacles de carrer i moltes coses més.

La selecció dels expositors es fa atenent a criteris de qualitat i sintonia amb els conceptes i objectius que defineixen la identitat d'aquest mercat. Una selecció feta amb sensibilitat i il·lusió, per oferir el millor als seus visitants.

Compte  amb un espai comú al Poblenou, un  recinte de 3.700 m2 que es reparteix en tres naus interiors a la fàbrica -Art Gallery, Espai Black i Espai Blanc-, i quatre carrers exteriors que creuen el recinte – Principal Avenue, Food Street, Central Street i Bugambilia Street-.esta situat  en un entorn incomparable, han rehabilitat una antiga fàbrica que ara acull els diferents tallers dels  creadors, dissenyadors, artistes i artesans.


Georgina López

No hay comentarios:

Publicar un comentario